Klisna Anika ve výcviku v Zaječicích

04.05.2015 13:36

Dne 3.5.2015 do Zaječic přijela mladá klisna Anika. Hned jak se zabydlí a najde si nové kamarády, začneme společně pracovat na přípravě k obsedání. Těším se na práci s ní :-)

Času je málo a radosti s koňmi mnoho. Kradu alespoň několik minut, které bych měla věnovat spíše škole, ale neodolám O:-)
Anika je už měsíc a za tu dobu se naučila spoustu užitečných věcí. Jak být pozorná k lidem, soustředěná při práci a pozorná na osobní prostor všech kolem, jak se poprat se strachem z bubáků, přijímat udidlo, následovat ruku a vyvrcholením prvního měsíce byla váha jezdce. Zatím jen v zastavená pro motivující představu v podobě spousty milovaných bochníků, to zvládla na 1. :-) Dělá mi radost a věřím, že v tom bude pokračovat!

Hlášení pro zvědavce co se nemohou dostavit z táboru a jiných letních aktivit (Andulka :-) ) Anika je šikovná, už zvládá krok, klus i cval a začínáme pomalu, ale jistě opouštět kruhovku. Za nedlouho se chystáme na první vyjížďku. Mám ti od ní vyřídit pozdrav a také, že se na tebe moc těší ;-) Konec hlášení :D

TOPlist